• darkblurbg
  • darkblurbg

Aluminium veranda

Een aluminium veranda van Gevel Techniek Drenthe is van zeer goede kwaliteit. Een Aluminium veranda is onderhoudsvriendelijk en verplaatsbaar. 

Onderhoudsvriendelijke veranda

Wilt u weinig onderhoud, een duurzame veranda die een strakke, stijlvolle, luxe en moderne uitstraling aan uw huis geeft? Dan adviseren wij u een aluminium veranda.

Zeer goede kwaliteit lak

De lak is van zeer goede kwaliteit (poedercoated) waardoor het heel onderhoudsvriendelijk is. Deze veranda’s zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Stijlvol

Gladde afwerking zonder schroeven en onzichtbare waterafvoer door integratie in staanders

Eenvoudig reinigbaar

Door aluminium, gladde coating en de afwerking met weinig randen is de aluminium overkapping makkelijk schoon te maken. U dient alleen water te gebruiken.

Snelle montage

Een groot voordeel is het bezit van een praktische kliksysteem ,waardoor deze heel eenvoudig zelf te monteren is, indien gewenst.

Eerst veranda dan serre

De verandasystemen zijn uit te breiden  tot serre/Tuinkamer.

Zonwering mogelijk

Deze aluminium overkappingen zijn uitstekend geschikt voor de verschillende verkrijgbare zonweringen

Hoogwaardig product

Door de doordachte constructie krijgt u een hoogwaardig product tegen een aantrekkelijke prijs. Op de aluminium veranda krijgt u 10 jaar garantie.

Zelfbouwpakket of montage laten doen

U krijgt er een handleiding bij. Ziet u dat niet zitten of heeft u er geen tijd voor, kunt u ook de montage door ons laten verzorgen.

Leveren of ophalen mogelijk

U kunt de complete veranda als bouwpakket afhalen bij ons magazijn. We kunnen tegen een vergoeding de door u gekozen veranda ook bij u thuis brengen.

Contact opnemen